BASES DEL CONCURS DE COSPLAY FINAL ESPANYOLA DE L’EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) DEL XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

FICOMIC organitza el Concurs de Cosplay Final Espanyola d’European Cosplay Gathering (ECG) del XXII Saló del Manga de Barcelona. Llegiu les bases amb atenció.

La inscripció online es realitzarà el dijous 30 de juny del 2016 a partir de les 19:00 hores a través de la web de FICOMIC www.ficomic.com.  

1. Els participants han de tenir la nacionalitat espanyola o permís permanent de residència a Espanya en vigor, i és obligatori que tots ells tinguin la majoria d'edat el dia 1 de juny 2016. Els cosplayers poden participar en solitari o en grup. Hi haurà un màxim de 40 participants, ja siguin individuals o en grup. Cada grup tindrà un màxim de tres integrants.

2. El guanyador de l'any anterior no se li permetrà participar de nou en la mateixa categoria. No obstant això, podrà participar en una altra categoria: individual o grupal. El participant que hagi estat guanyador dues vegades en tres anys consecutius, independentment de la categoria, no se li permetrà participar durant els dos anys següents. Després d'aquesta restricció, podrà participar en qualsevol categoria.

3. Es registraran on-line 30 inscripcions (individuals o de grup), a través de la web de FICOMIC www.ficomic.com el dijous 30 de juny de 2016, a partir de les 19:00 hores. El termini d'inscripció online finalitzarà quan es cobreixin les 30 places, tenint com a data màxima el dijous 14 de juliol 2016. La confirmació d'inscripció efectiva serà notificada per FICOMIC a cada inscrit per email. Alhora de la confirmació d'inscripció, FICOMIC sol·licitarà a tots els inscrits material com imatges de referència dels personatges que representaran (per a la valoració per part del jurat de les disfresses) així com àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3) per a ser lliurat en una data determinada. Els participants en grup no poden excedir de 3 persones. Els inscrits on-line hauran de confirmar la seva participació el dissabte 29 d'octubre de 2016 a l’estand d'Inscripcions situat a la plaça Univers, entre les 11:00 i les 13:00 hores. Cadascun dels inscrits online tindrà dos acreditacions al seu nom per assistir el dissabte 29 d'octubre de 2016, que podrà recollir al taulell d'acreditacions del Saló del Manga.

4. El Concurs de Cosplay Final Espanyola de l’ECG es celebrarà el dissabte 29 d'octubre de 2016, a partir de les 15:00 hores, a l'escenari situat a la plaça Univers dins el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. Es començarà per la inspecció de les disfresses per part del jurat i tot seguit tindran lloc les actuacions. Els inscrits s'han de presentar al recinte almenys 30 minuts abans de l'inici del concurs. Aquells que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de la confecció de les seves disfresses i consegüentment no tindran la corresponent puntuació per part del jurat.

5. El dissabte 29 d'octubre, les 10 places vacants i les 10 de reserva per al concurs s'atorgaran després d'una selecció prèvia a l'escenari en què podran participar fins a 150 cosplayers, ja sigui la seva participació individual o de grup. Els aspirants hauran de dirigir-se a l’estand d'Inscripcions situat a la plaça Univers, a partir de les 09:00 fins les 11:30 hores, on se'ls lliurarà un nombre. Els cosplayers aspirants realitzaran una breu desfilada a l'escenari entre les 12:00 i les 13:00 hores per a què el jurat valori la seva caracterització i confirmi la seva participació en el concurs. Els seleccionats pel jurat hauran de dirigir en aquest moment a l’estand d'Inscripcions per registrar les seves dades i lliurar les imatges de referència dels seus personatges (per a què el jurat valori les disfresses) i l'àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3 ) per participar en el concurs de Cosplay.

6. Les disfresses han de basar-se en personatges de manga, còmic, anime, pel·lícules, videojoc, J-Music... de qualsevol origen o procedència. En la inscripció s'haurà d'especificar el nom del personatge i l'obra de l'actuació que es va a representar.

7. Les disfresses han d'estar fets a mà. No estan permesos les disfresses prefabricades o d'encàrrec. Els accessoris o parts prefabricades poden ser utilitzats per a la confecció del vestit pel participant. Aquests elements prefabricats només poden ser utilitzats si han estat modificats de forma evident pel concursant. Els participants pujaran les seves disfresses i atrezzos a l'escenari sense l'ajuda de tercers. Disposaran d'un minut per a això. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió. També estan prohibits efectes de foc o fum, pirates que continguin pólvora i llums làser. Es poden escampar objectes sobre l'escenari durant la representació, però està prohibit tacar, marcar o danyar l'escenari. Queda prohibit qualsevol element que requereixi temps per a la seva neteja a l'escenari.

8. Els participants han de realitzar una coreografia amb música de la seva elecció. La durada de l'actuació no pot excedir els 2 minuts.

9. El jurat triarà directament als guanyadors. Els premis que s'atorgaran seran els següents:

  • Representació Individual d'Espanya a l'European Cosplay Gathering (ECG) de la Japan Expo de París (Juliol 2017).
  • Representació de Grup d'Espanya a l'European Cosplay Gathering (ECG) de la Japan Expo de París (Juliol 2017). El grup que viatgi a París per representar Espanya en l'ECG 2017 haurà d'estar compost per un màxim de 3 persones.
  • Reserva per la Representació Individual d'Espanya per l'ECG de la Japan Expo de París (Juliol 2017).
  • Reserva per la Representació de Grup d'Espanya en l'ECG de la Japan Expo de París (Juliol 2017). Aquest grup serà el reserva per a la representació d'Espanya en la categoria d'Actuació de Grup en l'ECG 2017 de París, tenint present que no podrà tenir més de 3 components.

Els guanyadors de les diferents categories rebran obsequis de les empreses col·laboradores.

10. El jurat valorarà l'originalitat, bon gust, bellesa i confecció de les disfresses així com la coreografia i posada en escena dels concursants en la seva actuació.

11. Atenent al Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d'Armes, queda terminantment prohibit que els participants utilitzin en la seva actuació armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. Està prohibit també l'ús d'elements perillosos per a la integritat física de les persones com a material pirotècnic i inflamable. Només es permetran imitacions d'armes en plàstic, cartró i altres materials que no comportin perill ni per als concursants ni per al públic assistent.

12. L'organització i el jurat es reserven el dret d'adoptar qualsevol iniciativa que, sense estar regulada en les presents bases, contribueixi al major èxit del concurs sense que pugui formular cap reclamació. Si es produeix un canvi en l'horari, el lloc de celebració o la cancel·lació del  Concurs de Cosplay Final Espanyola de l’ECG en el XXII Saló del Manga de Barcelona, ​​els participants no tindrien dret a cap tipus de compensació per part de FICOMIC. La participació en el concurs suposa la renúncia expressa a qualsevol reclamació a FICOMIC com a organitzador del Concurs de Cosplay Final Espanyola de l’ECG i del Saló del Manga de Barcelona així com la plena acceptació de les bases. Igualment, si es modifiquessin dates o lloc o bé es cancel·lessin l'European Cosplay Gathering 2017 de París, els guanyadors del Concurs de Cosplay Final Espanyola de l’ECG del XXII del Saló del Manga de Barcelona per participar en aquests concursos no tindrien dret a cap tipus de reclamació ni compensació per part de FICOMIC ni de les organitzacions de l'European Cosplay Gathering 2017 de París.

13. En participar en el Concurs de Cosplay Final Espanyola de l’ECG, els concursants cedeixen a FICOMIC, de forma automàtica i definitiva, tots els drets de propietat intel·lectual així com els d'explotació de l'obra derivada, creacions o invencions objecte d'aquest concurs i que hagin estat acceptades per FICOMIC. Consenten així mateix i automàticament la utilització, publicació i reproducció sense limitació per part de FICOMIC de la seva imatge i nom en qualsevol tipus de publicitat, promoció, publicació, inclòs Internet o qualsevol altre mitjà de la naturalesa que sigui, amb fins comercials o informatius, sempre que aquests es relacionin amb la present competició, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o cap benefici.

BASES DEL CONCURS DE COSPLAY FINAL ESPANYOLA DE  L’EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) DEL XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA DOWNLOAD
BASES DEL CONCURS DE COSPLAY FINAL ESPANYOLA DE L’EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) DEL XXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA
Es requereix una versió actualitzada deAcrobat Reader per visualitzar aquest document.
Descarregui de ser necessari la actualització de Adobe Acrobat Reader des de aquí.

Sentim informar que la inscripció ha finalitzat


En compliment de l’establert en la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de FICOMIC, amb la finalitat de poder realitzar els concursos organitzats. Així mateix, li informem de la seva possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un correu electrònic a wcs@ficomic.com. Els usuaris que facilitin les seves dades de caràcter personal, presten el seu consentiment exprés a FICOMIC per que puguin ser comunicades per la seva utilització en la realització d’activitats pròpies del Saló Internacional del Còmic de Barcelona o del Saló del Manga de Barcelona. Els usuaris queden informats que aquesta comunicació pot produir-se en el mateix moment en què es proporcionen les dades a FICOMIC.

Contacte
C/. Palau, 4 - 08002 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com


© 2006 - 2018 FICOMIC
Xarxes socials
FICOMIC_manga FICOMIC_salon
Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies). L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.

Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes (cookies) al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes (cookies) temporals de sessió i galetes (cookies) permanents. Les galetes (cookies) de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes (cookies) permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes (cookies) tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes (cookies) de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes (Cookies) d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes (cookies) de tercers

També es poden instal·lar galetes (cookies) de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes (cookies) al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les 'cookies' instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes (cookies) al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.