BASES DEL CONCURS CLARA COW'S COSPLAY CUP XXII SALÓ DEL MANGA 2016

FICOMIC organitza la final espanyola del CLARA COW'S COSPLAY CUP. La parella guanyadora d'aquest concurs participarà a la gran final que tindrà lloc l’Anime 2017 (Països Baixos), previsiblement al juny de 2017, encara que les dates exactes i el lloc estan per confirmar.

Llegiu les bases amb atenció. La inscripció online es realitzarà el dijous 14 de juliol del 2016 a partir de les 19:00 hores. a través de www.ficomic.com.

1. Els cosplayers només poden participar en equips de dos membres. El nombre total de participants serà de 20 parelles.

2. Els participants han d'haver nascut abans del 30 de juny de 1999 i tenir nacionalitat espanyola o permís permanent de residència a Espanya en vigor.

3. La final espanyola per al CLARA COW'S COSPLAY CUP tindrà lloc el dilluns 31 d'octubre de 2016 a partir de les 15:00 hores, al costat del escenari de Plaça Univers, començant per la inspecció de les disfresses per part del jurat i seguint després amb les actuacions. Els inscrits s'han de presentar al recinte almenys 30 minuts abans de l'inici del concurs.

4. S'han d'inscriure on-line 10 parelles a través de la web de FICOMIC (www.ficomic.com) el dijous 14 de juliol de 2016, a partir de les 19:00 hores. El termini d'inscripció online finalitzarà quan es cobreixin les 10 places, tenint com a data màxima el dijous 21 de juliol de 2016. La confirmació de la inscripció efectiva serà notificada per FICOMIC a cada parella per correu electrònic. Alhora de la confirmació d'inscripció, FICOMIC sol·licitarà a cada parella imatges de referència dels personatges que representaran (per a la valoració per part del jurat de cada disfressa) així com àudio de la seva actuació en una data determinada. Els inscrits online hauran de confirmar la seva participació a l'estand d'Inscripcions situat a la Plaça Univers el dilluns 31 d'octubre de 2016, entre les 11:00 i les 13:00 hores. Cadascun dels inscrits línia tindrà dos passis al seu nom per assistir el mateix dia del concurs que podrà recollir al taulell d'acreditacions del Saló del Manga.

5. El dilluns 31 d'octubre de 2016, les 10 places vacants per al concurs s'atorgaran “in situ”. Els aspirants hauran de dirigir-se a l’estand d'Inscripcions situat a la Plaça Univers, a partir de les 11:00 fins a les 13:00 hores, on se'ls lliurarà un nombre de participació fins a cobrir les 10 places vacants. Els seleccionats hauran de lliurar les imatges de referència dels seus personatges (perquè el jurat valori les disfresses) i l'àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3) per participar en el concurs.

6. Els participants hauran de lliurar el dia del campionat un CD o arxiu mp3 que contingui únicament el tema musical escollit enregistrat en format mp3 o Àudio CD i portar un full en format DIN A4 imprès a color amb els personatges per la valoració dels seus vestits .

7. Les disfresses han de basar-se en personatges d'animació, còmic o jocs. No estan permesos personatges propis, ni Fan Arts, ni personatges de pel·lícules d'acció real (exemple: si a personatges extrets del joc o del còmic de Star Wars, no a personatges d'aquesta pel·lícula). Els personatges escollits per cada parella concursant han de pertànyer tots dos a la mateixa animació, còmic o joc.

8. Les disfresses han d'estar fets a mà. No es permeten les disfresses prefabricades o d'encàrrec. Els accessoris petits poden ser comprats.  Cada parella participant concursarà amb un màxim de 4 accessoris. Els participants pujaran les seves disfresses i atrezzos a l'escenari sense l'ajuda de tercers. Han de disposar de 30 segons per a això. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió. També estan prohibits efectes de foc o fum, crackers que continguin pólvora i llums làser.

9. Els participants han de realitzar una coreografia amb música de la seva elecció. La durada de l'actuació no pot excedir els 2 minuts i mig.

10. El jurat escollirà directament la parella guanyadora. El premi consistirà en representar a Espanya a la final internacional del CLARA COW'S COSPLAY CUP als Països Baixos el juny del 2017. El jurat triarà igualment a un segon classificat. En cas que, per qualsevol circumstància, l'equip guanyador no pogués assistir a la gran final del CLARA COW'S COSPLAY CUP seria substituït pel segon classificat. En el cas excepcional que tampoc el segon classificat pogués participar, l'organització assignaria directament a la parella participant. La parella classificada en segon lloc rebrà premis de consolació consistents en productes de manga, anime, videojocs i merchandising oferts per cortesia de les empreses col·laboradores.

A la final del CLARA COW'S COSPLAY CUP, que tindrà lloc en l'Anime 2017 (Països Baixos) es lliuraran 2 premis:

  • 1r premi serà un viatge al Japó amb estada en hotel durant una setmana i el JP Rail Pass.
  • 2n premi serà un màquina de cosir standard + una màquina de cosir overlock.

11. El jurat valorarà l'originalitat, el bon gust, la bellesa i la confecció de les disfresses, així com la coreografia i la posada en escena dels concursants en la seva actuació. El jurat tindrà en compte la qualitat de la disfressa en un 40% i de l'actuació en un 60%.

12. Per valorar la confecció, el jurat revisarà les disfresses de totes les parelles concursants a les 15:00 hores del dilluns 31 d'octubre de 2016, abans que comencin les actuacions, al costat del escenari de Plaça Univers. Cada parella concursant lliurarà al jurat la imatge de referència dels seus vestits, per a una correcta valoració i puntuació dels mateixos. Aquelles parelles que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de la confecció de les seves disfresses i consegüentment no tindran la corresponent puntuació per part del jurat.

13. Seguint el Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d'Armes, queda terminantment prohibit que els participants utilitzin en la seva actuació armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. Està prohibit també l'ús d'elements perillosos per a la integritat física de les persones com a material pirotècnic i inflamable. Només es permetran imitacions d'armes en plàstic, cartró i altres materials que no comportin perill ni per als concursants ni per al públic assistent.

14. Es poden escampar objectes sobre l'escenari durant la representació, però està prohibit tacar, marcar o danyar l'escenari. Queda prohibit qualsevol element que requereixi temps per a la seva neteja a l'escenari com bombolles o confeti. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió.

15. L'organització i el jurat es reserven el dret d'adoptar qualsevol iniciativa que, sense estar regulada en les presents bases, contribueixi al major èxit del concurs, no podent-se formular cap reclamació. Tampoc s'acceptarà cap reclamació en cas que la final espanyola del CLARA COW'S COSPLAY CUP canviï de data, ubicació o finalment s'hagi de cancel·lar.

16. La participació en el concurs suposa la renúncia expressa a qualsevol reclamació contra CLARA COW'S COSPLAY CUP i FICOMIC com a organitzadors de la final espanyola del CLARA COW'S COSPLAY CUP dins el XXII Saló del Manga de Barcelona i la plena acceptació de les bases. Qualsevol dubte sobre la seva interpretació serà resolta per l'organització del mateix. FICOMIC queda eximit de qualsevol responsabilitat que es derivi de canvis en el reglament del CLARA COW'S COSPLAY CUP, de modificacions en dates i ubicació i de la cancel·lació de la final mundial del CLARA COW'S COSPLAY CUP.

17. Al participar en el Concurs del CLARA COW'S COSPLAY CUP els concursants cedeixen a FICOMIC, de forma automàtica i definitiva, tots els drets de propietat intel·lectual així com els d'explotació de l'obra derivada, creacions o invencions objecte d'aquest concurs i que hagin estat acceptades per FICOMIC. Consenten així mateix i automàticament la utilització, publicació i reproducció sense limitació per part de FICOMIC de la seva imatge i nom en qualsevol tipus de publicitat, promoció, publicació, inclòs Internet o qualsevol altre mitjà de la naturalesa que sigui, amb fins comercials o informatius, sempre que aquests es relacionin amb la present competició, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o cap benefici.

BASES DEL CONCURS CLARA COW'S COSPLAY CUP XXII SALÓ DEL MANGA 2016 DOWNLOAD
BASES DEL CONCURS CLARA COW'S COSPLAY CUP XXII SALÓ DEL MANGA 2016
Es requereix una versió actualitzada deAcrobat Reader per visualitzar aquest document.
Descarregui de ser necessari la actualització de Adobe Acrobat Reader des de aquí.

Sentim informar que la inscripció ha finalitzat


En compliment de l’establert en la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de FICOMIC, amb la finalitat de poder realitzar els concursos organitzats. Així mateix, li informem de la seva possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un correu electrònic a wcs@ficomic.com. Els usuaris que facilitin les seves dades de caràcter personal, presten el seu consentiment exprés a FICOMIC per que puguin ser comunicades per la seva utilització en la realització d’activitats pròpies del Saló Internacional del Còmic de Barcelona o del Saló del Manga de Barcelona. Els usuaris queden informats que aquesta comunicació pot produir-se en el mateix moment en què es proporcionen les dades a FICOMIC.

Contacte
C/. Palau, 4 - 08002 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com


© 2006 - 2018 FICOMIC
Xarxes socials
FICOMIC_manga FICOMIC_salon
Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies). L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.

Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes (cookies) al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes (cookies) temporals de sessió i galetes (cookies) permanents. Les galetes (cookies) de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes (cookies) permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes (cookies) tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes (cookies) de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes (Cookies) d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes (cookies) de tercers

També es poden instal·lar galetes (cookies) de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes (cookies) al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les 'cookies' instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes (cookies) al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.